BONNÉ+JAN spreek je uit als “bonnééé PLUS jan” en is een creatief bureau voor vormgeving, film en animatie.

Wij bieden een mix van verscheidene creatieve disciplines waaronder grafische vormgeving, film en animatie. Onze klanten uit (semi)overheid, onderwijs, zorgsector en bedrijfsleven kiezen voor ons vakmanschap, expertise, originele ideeën en no-nonsense manier van werken. Ontzorgen, adviseren en samenwerken behoren tot onze vanzelfsprekende service.

Concreet betekent dit dat wij onder andere huisstijlen verzorgen van concept tot uitvoering. We ontwerpen boeken, nieuwsbrieven, relatiegeschenken, brochures, digital signage en nog veel meer. Daarnaast produceren we instructievideo’s, animaties, films en documentaires.

Onze ontwerpen liggen aan de basis van het realiseren van de doelen en ambities van onze relaties. Onder de vlag van BONNÉ+JAN doen wij dat al +10 jaar met veel plezier en vakmanschap. Ons vaste team vakmensen bestaat uit drie bevlogen en enthousiaste mensen die hun vakbekwaamheid in praktijk brengen.

de kracht van ervaring


Jan Eggen is onze senior ontwerper - van huis uit typograaf - en heeft ruime ervaring als grafisch vormgever in het ontwerpteam van onder andere de Universiteit Maastricht. Hij stond aan de wieg van de destijds zeer vernieuwende wijze van public relations door de jonge universiteit. De creatieve wilde haren nog steeds niet verloren en in staat vernieuwende concepten te presenteren. Dit maakt Jan Eggen tot een zeer ervaren huisstijlspecialist.


Armand Bonné is opgeleid als digitale vormgever en door ervaring in zowel drukkerijen als ontwerpstudio's uitgegroeid tot een multidisciplinaire duizendpoot. Het bruggenhoofd tussen concept, implementatie en uitvoering in het kleinste detail. Zijn creativiteit bestaat uit het doorgronden van de ware behoefte van de opdrachtgever. Hij kan zich als geen ander verplaatsen in de vraagsteller en de wensen en behoeften vertalen in aantrekkelijke, werkbare concepten.


Jascha Neutelings is een getalenteerde visual storyteller. Met nominaties voor beste korte film en beste jonge filmmaker (2016) op zak heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend in het opzetten van heldere en pakkende verhaalstructuren in filmproducties.

Samen vormen wij de spil van BONNÉ+JAN en daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van vakmensen op het gebied van fotografie, tekst en web development.

hybride by design

Over de gehele linie denken we vanuit ons expertise met onze relaties mee om - in het covid-tijdperk - communicatie hybride aan te bieden. Daarmee bedoelen we evenementen met beperkte fysieke gasten toch aantrekkelijk te maken voor een groter publiek door middel van een livestream/webcast. Zowel statisch als interactief. Dit soort evenementen doen wij niet alleen. Samen met ons en deskundige mediapartners maakt u een verpletterende indruk op uw publiek.

 

samenwerken met BONNÉ+JAN concreet in media

Behalve onze ervaring, creativiteit en betrokkenheid, bieden wij u onze prettige manier van samenwerken. Laagdrempelig en geïnteresseerd gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing. De positiviteit die wij meebrengen is een belangrijke voorwaarde voor het welslagen van het ontwerp. Onze no-nonsense mentaliteit en pragmatisme zorgen voor een vlot lopend proces waarbij wij nooit de menselijke maat uit het oog verliezen.

 

relaties die voor ons kiezen

virtual-global-taskforce logo
dual-t-pharma logo
madella logo
forza-asset-management logo
hartstichting logo
provincie-noord-brabant logo
vito logo
biomimedics logo
ministerie-onderwijs logo
slagerij-jean-custers logo
rnfm logo
tenco logo
tsg logo
kaderhuisartsen-spoedzorg logo
azm logo
elearning-for-health logo
fsi logo
medical-cloud-company logo
korczak-stichting logo
carim logo
klinkhamer logo
pimbio logo
veerkracht logo
concreet logo
dps-valley logo
prometheus-huisartsen logo
ihuis logo
hulpbijdementie logo
provincie-limburg-be logo
dna-mito logo
ontslag-center logo
ccg logo
lpz logo
radar logo
kokkerelli logo
maastricht-umc logo
memic logo
precisionmedicine logo
de-vuursteen logo
bonnefanten logo
uhasselt logo
maastricht-university logo
boei logo
eva logo
hap-maastricht logo
ocmw logo
4artalways logo
hiv logo
liof logo
finwize logo
facet_amp_ logo
brightlands logo
ambulancezorg-nederland logo
ministerie-economische-zaken logo
bonneplusjan logo
hapmh logo
menos logo
wml logo
iba logo
lift5 logo
hr-center logo
arion logo
awo-l logo
elisabeth-strouven-fonds logo
yamila logo
virenze logo
tier logo
ggd-zl logo
oorzon logo
inflow logo
pasemeco logo
opzc-rekem logo
ainsi logo
mapei logo
witgele-kruis logo
tmfi logo
ttd logo
ziekenhuis-oorst-limburg logo
wackywines logo

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u op onze cookies pagina. OK