BONNÉ+JAN spreek je uit als “bonnééé PLUS jan” en is een multi-media bureau.

Wij bieden een mix van verscheidene creatieve disciplines waaronder grafische vormgeving, film en animatie. Onze klanten uit (semi)overheid, onderwijs, zorgsector en bedrijfsleven kiezen voor ons vakmanschap, expertise, originele ideeën en no-nonsense manier van werken. Ontzorgen, adviseren en samenwerken behoren tot onze vanzelfsprekende service.

Concreet betekent dit dat wij onder andere huisstijlen verzorgen van concept tot uitvoering. We ontwerpen boeken, nieuwsbrieven, relatiegeschenken, brochures, digital signage en nog veel meer. Daarnaast produceren we instructievideo’s, animaties, films en documentaires.

Onze ontwerpen liggen aan de basis van het realiseren van de doelen en ambities van onze relaties. Onder de vlag van BONNÉ+JAN doen wij dat al +10 jaar met veel plezier en vakmanschap. Ons vaste team vakmensen bestaat uit drie bevlogen en enthousiaste mensen die hun vakbekwaamheid in praktijk brengen.

de kracht van ervaring


Jan Eggen is onze senior ontwerper - van huis uit typograaf - en heeft ruime ervaring als grafisch vormgever in het ontwerpteam van onder andere de Universiteit Maastricht. Hij stond aan de wieg van de destijds zeer vernieuwende wijze van public relations door de jonge universiteit. De creatieve wilde haren nog steeds niet verloren en in staat vernieuwende concepten te presenteren. Dit maakt Jan Eggen tot een zeer ervaren huisstijlspecialist.


Armand Bonné is opgeleid als digitale vormgever en door ervaring in zowel drukkerijen als ontwerpstudio's uitgegroeid tot een multidisciplinaire duizendpoot. Het bruggenhoofd tussen concept, implementatie en uitvoering in het kleinste detail. Zijn creativiteit bestaat uit het doorgronden van de ware behoefte van de opdrachtgever. Hij kan zich als geen ander verplaatsen in de vraagsteller en de wensen en behoeften vertalen in aantrekkelijke, werkbare concepten.


Jascha Neutelings is een getalenteerde visual storyteller. Met nominaties voor beste korte film en beste jonge filmmaker (2016) op zak heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend in het opzetten van heldere en pakkende verhaalstructuren in filmproducties.

Samen vormen wij de spil van BONNÉ+JAN en daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van vakmensen op het gebied van fotografie, tekst en web development.

hybride by design

Over de gehele linie denken we vanuit ons expertise met onze relaties mee om - in het covid-tijdperk - communicatie hybride aan te bieden. Daarmee bedoelen we evenementen met beperkte fysieke gasten toch aantrekkelijk te maken voor een groter publiek door middel van een livestream/webcast. Zowel statisch als interactief. Dit soort evenementen doen wij niet alleen. Samen met ons en deskundige mediapartners maakt u een verpletterende indruk op uw publiek.

 

samenwerken met BONNÉ+JAN concreet in media

Behalve onze ervaring, creativiteit en betrokkenheid, bieden wij u onze prettige manier van samenwerken. Laagdrempelig en geïnteresseerd gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing. De positiviteit die wij meebrengen is een belangrijke voorwaarde voor het welslagen van het ontwerp. Onze no-nonsense mentaliteit en pragmatisme zorgen voor een vlot lopend proces waarbij wij nooit de menselijke maat uit het oog verliezen.

 

relaties die voor ons kiezen

ttd logo
hartstichting logo
hapmh logo
carim logo
lift5 logo
hr-center logo
virtual-global-taskforce logo
ihuis logo
precisionmedicine logo
brightlands logo
opzc-rekem logo
rnfm logo
ziekenhuis-oorst-limburg logo
kaderhuisartsen-spoedzorg logo
kokkerelli logo
biomimedics logo
ccg logo
mapei logo
arion logo
finwize logo
concreet logo
dual-t-pharma logo
iba logo
ambulancezorg-nederland logo
ggd-zl logo
facet_amp_ logo
hulpbijdementie logo
yamila logo
4artalways logo
forza-asset-management logo
pimbio logo
provincie-noord-brabant logo
fsi logo
provincie-limburg-be logo
veerkracht logo
korczak-stichting logo
ministerie-economische-zaken logo
medical-cloud-company logo
hap-maastricht logo
ocmw logo
bonneplusjan logo
tenco logo
oorzon logo
tmfi logo
menos logo
lpz logo
prometheus-huisartsen logo
liof logo
wackywines logo
tier logo
azm logo
dps-valley logo
pasemeco logo
awo-l logo
memic logo
slagerij-jean-custers logo
madella logo
ontslag-center logo
radar logo
virenze logo
inflow logo
eva logo
dna-mito logo
klinkhamer logo
elisabeth-strouven-fonds logo
maastricht-university logo
tsg logo
wml logo
de-vuursteen logo
uhasselt logo
elearning-for-health logo
witgele-kruis logo
maastricht-umc logo
ministerie-onderwijs logo
vito logo
hiv logo
ainsi logo
bonnefanten logo
boei logo

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u op onze cookies pagina. OK