BONNÉ+JAN spreek je uit als “bonnééé plus jan” en is een innoverend multi-media bureau.

Wij bieden een mix van verscheidende creatieve disciplines waaronder grafische vormgeving, film en animatie. Onze klanten uit (semi)overheid, onderwijs, zorgsector en bedrijfsleven kiezen voor ons vakmanschap, expertise, originele ideeën en no-nonsense manier van werken. Ontzorgen, adviseren en samenwerken behoren tot onze vanzelfsprekende service.

Concreet betekent dit dat wij onder andere huisstijlen verzorgen van concept tot uitvoering. We ontwerpen boeken, nieuwsbrieven, relatiegeschenken, brochures, digital signage en nog veel meer. Daarnaast produceren we - met ons team van professionals - instructievideo’s, animaties, dronebeelden, films en documentaires.

Onze ontwerpen liggen aan de basis van het realiseren van de doelen en ambities van onze relaties. Onder de vlag van BONNÉ +JAN doen wij dat al 10 jaar met veel plezier en vakmanschap. Ons vaste team vakmensen bestaat uit drie bevlogen en enthousiaste mensen die hun vakbekwaamheid in praktijk brengen.

de kracht van ervaring


Onze senior ontwerper Jan Eggen, van huis uit typograaf, heeft ruime ervaring als grafisch vormgever in het ontwerpteam van de Universiteit Maastricht. Hij stond aan de wieg van de destijds zeer vernieuwende wijze van public relations door de jonge universiteit. In de loop der jaren heeft de universiteit diverse naams- en huisstijlveranderingen ondergaan. Dit heeft Jan Eggen gemaakt tot een zeer ervaren huisstijlspecialist.


Armand Bonné is opgeleid als digitale vormgever en door parktijkervaring in zowel drukkerijen als ontwerpstudio's uitgegroeid tot een multidisciplinaire duizendpoot. Het bruggenhoofd tussen concept, implementatie en uitvoering in het kleinste detail. Zijn creativiteit bestaat uit het doorgronden van de ware behoefte van de opdrachtgever. Hij kan zich als geen ander verplaatsen in de vraagsteller en de wensen en behoeften vertalen in aantrekkelijke, werkbare concepten.


Jascha Neutelings is een getalenteerde visual storyteller. Met nominaties voor beste korte film en beste jonge filmmaker (2016) op zak heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend in het opzetten van heldere en pakkende verhaalstructuren in filmproducties.

Samen vormen wij de spil van BONNÉ+JAN en daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van vakmensen op het gebied van fotografie, tekst en web development.

samenwerken met BONNÉ+JAN concreet in media

Behalve onze ervaring, creativiteit en betrokkenheid, bieden wij u onze prettige manier van samenwerken. Laagdrempelig en geïnteresseerd gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing. De positiviteit die wij meebrengen is een belangrijke voorwaarde voor het welslagen van het ontwerp. Onze no-nonsense mentaliteit en pragmatisme zorgen voor een vlot lopend proces waarbij wij nooit de menselijke maat uit het oog verliezen.

 

relaties die voor ons kiezen

yamila logo
eva logo
hiv logo
azm logo
wml logo
radar logo
ministerie-economische-zaken logo
hap-maastricht logo
korczak-stichting logo
tmfi logo
oorzon logo
dual-t-pharma logo
4artalways logo
uhasselt logo
awo-zl logo
liof logo
ihuis logo
ambulancezorg-nederland logo
carim logo
vito logo
ziekenhuis-oorst-limburg logo
rnfm logo
hr-center logo
elisabeth-strouven-fonds logo
ocmw logo
wackywines logo
iba logo
hartstichting logo
facet_amp_ logo
memic logo
slagerij-jean-custers logo
mapei logo
ccg logo
witgele-kruis logo
menos logo
inflow logo
medical-cloud-company logo
ontslag-center logo
dps-valley logo
finwize logo
lift5 logo
virtual-global-taskforce logo
provincie-noord-brabant logo
opzc-rekem logo
veerkracht logo
ministerie-onderwijs logo
bonneplusjan logo
prometheus-huisartsen logo
brightlands logo
provincie-limburg-be logo
biomimedics logo
tenco logo
virenze logo
dna-mito logo
elearning-for-health logo
ainsi logo
tsg logo
fsi logo
pimbio logo
ggd-zl logo
forza-asset-management logo
concreet logo
tier logo
maastricht-umc logo
kokkerelli logo
de-vuursteen logo
maastricht-university logo
arion logo
bonnefanten logo
kaderhuisartsen-spoedzorg logo
ttd logo
klinkhamer logo

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u op onze cookies pagina. OK