BONNÉ+JAN spreek je uit als “bonnééé PLUS jan” en is een multi-media bureau.

Wij bieden een mix van verscheidene creatieve disciplines waaronder grafische vormgeving, film en animatie. Onze klanten uit (semi)overheid, onderwijs, zorgsector en bedrijfsleven kiezen voor ons vakmanschap, expertise, originele ideeën en no-nonsense manier van werken. Ontzorgen, adviseren en samenwerken behoren tot onze vanzelfsprekende service.

Concreet betekent dit dat wij onder andere huisstijlen verzorgen van concept tot uitvoering. We ontwerpen boeken, nieuwsbrieven, relatiegeschenken, brochures, digital signage en nog veel meer. Daarnaast produceren we instructievideo’s, animaties, films en documentaires.

Onze ontwerpen liggen aan de basis van het realiseren van de doelen en ambities van onze relaties. Onder de vlag van BONNÉ+JAN doen wij dat al +10 jaar met veel plezier en vakmanschap. Ons vaste team vakmensen bestaat uit drie bevlogen en enthousiaste mensen die hun vakbekwaamheid in praktijk brengen.

de kracht van ervaring


Jan Eggen is onze senior ontwerper - van huis uit typograaf - en heeft ruime ervaring als grafisch vormgever in het ontwerpteam van onder andere de Universiteit Maastricht. Hij stond aan de wieg van de destijds zeer vernieuwende wijze van public relations door de jonge universiteit. De creatieve wilde haren nog steeds niet verloren en in staat vernieuwende concepten te presenteren. Dit maakt Jan Eggen tot een zeer ervaren huisstijlspecialist.


Armand Bonné is opgeleid als digitale vormgever en door ervaring in zowel drukkerijen als ontwerpstudio's uitgegroeid tot een multidisciplinaire duizendpoot. Het bruggenhoofd tussen concept, implementatie en uitvoering in het kleinste detail. Zijn creativiteit bestaat uit het doorgronden van de ware behoefte van de opdrachtgever. Hij kan zich als geen ander verplaatsen in de vraagsteller en de wensen en behoeften vertalen in aantrekkelijke, werkbare concepten.


Jascha Neutelings is een getalenteerde visual storyteller. Met nominaties voor beste korte film en beste jonge filmmaker (2016) op zak heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend in het opzetten van heldere en pakkende verhaalstructuren in filmproducties.

Samen vormen wij de spil van BONNÉ+JAN en daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van vakmensen op het gebied van fotografie, tekst en web development.

samenwerken met BONNÉ+JAN concreet in media

Behalve onze ervaring, creativiteit en betrokkenheid, bieden wij u onze prettige manier van samenwerken. Laagdrempelig en geïnteresseerd gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing. De positiviteit die wij meebrengen is een belangrijke voorwaarde voor het welslagen van het ontwerp. Onze no-nonsense mentaliteit en pragmatisme zorgen voor een vlot lopend proces waarbij wij nooit de menselijke maat uit het oog verliezen.

 

relaties die voor ons kiezen

memic logo
radar logo
maastricht-university logo
wackywines logo
pimbio logo
witgele-kruis logo
korczak-stichting logo
de-vuursteen logo
concreet logo
hartstichting logo
uhasselt logo
yamila logo
liof logo
bonneplusjan logo
hiv logo
azm logo
menos logo
4artalways logo
ziekenhuis-oorst-limburg logo
finwize logo
iba logo
tier logo
bonnefanten logo
veerkracht logo
lift5 logo
forza-asset-management logo
ihuis logo
klinkhamer logo
provincie-limburg-be logo
ambulancezorg-nederland logo
medical-cloud-company logo
eva logo
kaderhuisartsen-spoedzorg logo
ggd-zl logo
carim logo
rnfm logo
opzc-rekem logo
oorzon logo
fsi logo
tenco logo
facet_amp_ logo
vito logo
ontslag-center logo
slagerij-jean-custers logo
maastricht-umc logo
elisabeth-strouven-fonds logo
ccg logo
dual-t-pharma logo
wml logo
ministerie-onderwijs logo
ocmw logo
virtual-global-taskforce logo
mapei logo
ministerie-economische-zaken logo
virenze logo
ttd logo
brightlands logo
tmfi logo
hr-center logo
ainsi logo
arion logo
elearning-for-health logo
dna-mito logo
prometheus-huisartsen logo
awo-zl logo
provincie-noord-brabant logo
tsg logo
dps-valley logo
inflow logo
biomimedics logo
hap-maastricht logo
kokkerelli logo

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u op onze cookies pagina. OK