BONNÉ+JAN spreek je uit als “bonnééé PLUS jan” en is een creatief bureau voor vormgeving, film en animatie.

Wij bieden een mix van verscheidene creatieve disciplines waaronder grafische vormgeving, film en animatie. Onze klanten uit (semi)overheid, (wetenschappelijk)onderwijs, zorgsector en bedrijfsleven kiezen voor ons vakmanschap, expertise, originele ideeën en no-nonsense manier van werken. Ontzorgen, adviseren en samenwerken behoren tot onze vanzelfsprekende service.

Concreet betekent dit dat wij onder andere huisstijlen verzorgen van concept tot uitvoering. We ontwerpen boeken, nieuwsbrieven, relatiegeschenken, brochures, digital signage en nog veel meer. Daarnaast produceren we instructievideo’s, animaties, films en documentaires.

Onze ontwerpen liggen aan de basis van het realiseren van de doelen en ambities van onze relaties. Onder de vlag van BONNÉ+JAN doen wij dat al +14 jaar met veel plezier en vakmanschap. Ons vaste team vakmensen bestaat uit drie bevlogen en enthousiaste mensen die hun vakbekwaamheid in praktijk brengen.

de kracht van ervaring

Armand Bonné is opgeleid als digitale vormgever en door ervaring in zowel drukkerijen als ontwerpstudio's uitgegroeid tot een multidisciplinaire duizendpoot. Het bruggenhoofd tussen concept, implementatie en uitvoering in het kleinste detail. Zijn creativiteit bestaat uit het doorgronden van de ware behoefte van de opdrachtgever. Hij kan zich als geen ander verplaatsen in de vraagsteller en de wensen en behoeften vertalen in aantrekkelijke, werkbare concepten.

Jascha Neutelings is een getalenteerde visual storyteller. Met nominaties voor beste korte film en beste jonge filmmaker (2016) op zak heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend in het opzetten van heldere en pakkende verhaalstructuren in filmproducties.

Samen vormen wij de spil van BONNÉ+JAN en daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van vakmensen op het gebied van fotografie, tekst en web development.

Jan Eggen is onze creatieve sparringspartner - van huis uit typograaf - en heeft ruime ervaring als grafisch vormgever in het ontwerpteam van onder andere de Universiteit Maastricht. De creatieve wilde haren nog steeds niet verloren, maar per 1 januari 2024 begonnen aan zijn sabbatjaar. Een jaar vol inspiratie, rust, reflectie en vooral veel (hoofd)ruimte.

hybride by design

Over de gehele linie denken we vanuit ons expertise met onze relaties mee om communicatie hybride aan te bieden. Daarmee bedoelen we evenementen met beperkte fysieke gasten toch aantrekkelijk te maken voor een groter publiek door middel van een livestream/webcast. Zowel statisch als interactief. Dit soort evenementen doen wij niet alleen. Samen met ons en deskundige mediapartners maakt u een verpletterende indruk op uw publiek.

 

samenwerken met BONNÉ+JAN concreet in media

Behalve onze ervaring, creativiteit en betrokkenheid, bieden wij u onze prettige manier van samenwerken. Laagdrempelig en geïnteresseerd gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing. De positiviteit die wij meebrengen is een belangrijke voorwaarde voor het welslagen van het ontwerp. Onze no-nonsense mentaliteit en pragmatisme zorgen voor een vlot lopend proces waarbij wij nooit de menselijke maat uit het oog verliezen.

 

relaties die voor ons kiezen

ontslag-center logo
provincie-limburg-be logo
ambulancezorg-nederland logo
maastricht-university logo
radar logo
menos logo
ministerie-economische-zaken logo
dual-t-pharma logo
hapmh logo
madella logo
4artalways logo
kokkerelli logo
ainsi logo
elearning-for-health logo
fsi logo
azm logo
lift5 logo
tsg logo
iba logo
dna-mito logo
finwize logo
hiv logo
pimbio logo
slagerij-jean-custers logo
medical-cloud-company logo
liof logo
awo-l logo
wackywines logo
oorzon logo
bonneplusjan logo
ministerie-onderwijs logo
bonnefanten logo
hulpbijdementie logo
forza-asset-management logo
biomimedics logo
pasemeco logo
ocmw logo
korczak-stichting logo
precisionmedicine logo
dps-valley logo
memic logo
virenze logo
lpz logo
tier logo
carim logo
concreet logo
hr-center logo
de-vuursteen logo
mapei logo
veerkracht logo
brightlands logo
ihuis logo
klinkhamer logo
tmfi logo
ggd-zl logo
virtual-global-taskforce logo
uhasselt logo
hap-maastricht logo
wml logo
elisabeth-strouven-fonds logo
facet_amp_ logo
ccg logo
provincie-noord-brabant logo
ttd logo
opzc-rekem logo
boei logo
maastricht-umc logo
vito logo
inflow logo
hartstichting logo
witgele-kruis logo
yamila logo
prometheus-huisartsen logo
ziekenhuis-oorst-limburg logo
eva logo
arion logo
kaderhuisartsen-spoedzorg logo
rnfm logo
tenco logo

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer informatie vindt u op onze cookies pagina. OK